Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor eleme gecesinde kimin elenmesi bekleniyor?

Survivor 15 Mayıs ödül oyununu Kim Kazandı? Survivor eleme gecesinde Survivor'a kim veda edecek, Survivor ödül oyunları eleme oyunlarını nasıl etkileyecek? Tüm bu soruların cevabı haberimizde. Survivor ödül oyunları ve eleme gecesiyle ilgili her şey haberimizde!

Survivor 15 Mayıs 2017 ödül oyununu kim kazandı, sorusu yanıtını nihayet buldu. Oynanan oyunda, Ünlüler takımının itici gücü Serhat Akın hastaneye kaldırıldığı için yarışmada yer alamadı. Ünlüler takımının en kondüsyoner oyuncusunun yokluğu, gönüllülere yaramış gibi görünüyor.

Ödül; kısaca Burger King menüsü ve Puntakana adasında bir gecelik eğlence olarak açıklandı. Burger King'de karınlarını doyurduktan sonra, Coco Bongo isimli gece kulübünde eğlenceye gidecekler. Zira, Uçaklı oyunların hepsini Gönüllüler kazanmıştı.
İkinci turda, İlhan Mansız'ın skorlarıyla Ünlüler takımı, Gönüllüler takımını zorlamaya başladı. Metin, Berna'nın soluklanmasını istemesine rağmen Berna devam etmek istedi. Bu oyunu da kazanan Sema oldu ve durum 3-3'e geldi. Ardından Furkan ve Elif'in sayıları geldi. Skor 4-4 oldu. Ogeday'ın ve Elif'in aldıkları sayı ile Gönüllüler 6-4 öne geçti ve son oyunu 2-0 kazandılar.

Serhat Akın yine hastanede!


Serhat Akın yine rahatsızlık geçirdi. Daha önce adada ameliyat süreci yaşayan Serhat yine hastaneye kaldırıldı. Alp Kırşan, ödül oyunu öncesinde başarılı yarışmacının yine rahatsızlık yaşadığını ve Doktor Metin Kuş ile birlikte hastanye gittiklerini duyurdu. Sunucu, Akın'ın durumunun iyi olduğunu söyledi ancak ne tür bir rahatsızlık yaşadığını açıklamıyor. Serhat Akın'ın erken ayrılacağına dair dedikodular var.

Survivor adasında kim elenecek?


Survivor'da eleme adayları, Berna, Anıl, Volkan ve Elif'ten oluşuyor. Dokunulmazlığın temsilcisi Gökhan, Volkan'ı aday olarak gösterdi. Eleme potası, Volkan, Gökhan, ve Elif olarak kaydedildi. Kuvvetle muhtemel Elif eleme adayı olarak gösterildi.

Anahtar Kelimeler: