"Survivor" yarışması Sesi Çok Güzel'i alt etti

Ekranların iddialı yarışması "Survivor" ile aynı gün ekrana gelen "Sesi Çok Güzel" yarışması daha fazla dayanamadı. Sesi Çok Güzel, İddialı jüri isimlerine rağmen TV8'de yayınlanan Survivor All Star'ın karşısında direnemedi ve yenildi.

Gerilimin her geçen gün arttığı Survivor yarışması, farklı formatıyla dikkatleri çeken Sesi Çok Güzel yarışmasını reytinleriyle alt etti. İlk bölümüyle ses getiren program, haftanın 5 günü ekranlara gelen Survivor'a yenik düştü.İlk bölümdeki başarının Sesi Çok Güzel diğer bölümlerinde devam etmemesi, reytinglerin istenilen oranda çıkmaması programın erken final yapmasına neden oldu. Sesi Çok Güzel, Survivor All Star karşısında reyting savaşına yenildi.

500 bin TL maliyetli yarışmanın devamı için önce indirim istendi ancak yapım şirketi indirim teklifini kabul etmedi. Bu nedenle ömrü iyice kısalan program için kaldırılma kararı alındı. Ancak programın yayın hakları şimdiden Amerika'ya satıldı.

SURVİVOR YENİ BÖLÜMDE NE OLACAK?

Bugün Sesi Çok Güzel yarışmasıyla aynı anda ekrana gelecek Survivor'ın yine ekranlara damga vurması bekleniyor. Çünkü; bu akşam yayınlanacak yarışmada "Survivor All Star Kim Elendi" sorusu yanıt bulacak. Geçtiğimiz konseyde ilk eleme adayı Sahra olmuştu. Bu bölümde Sahra'nın karşısına çıkacak adayları Turabi ve SMS oylamasında çıkan birinci belirleyecek. 3 kişi arasında en az oyu alan kişi adaya veda edecek. Adaya kim veda edecek, SMS birincisi kim olacak ,erzak oyununu kim kazanacak? gibi soruların cevaplanacağı Survivor All Star bu akşam saat 20.00'de Tv 8 ekranlarına gelecek.

Anahtar Kelimeler: