Survivor yeni bölüm fragmanı: Sabriye'den agresif hareketler - 93. Bölüm

Survivor'da bir eleme gecesi daha geçildi ve yarışmaya veda eden isim belli oldu. Peki Survivor yeni bölümde neler olacak? 93. Bölümden ipuçları veren Survivor yeni bölüm fragmanı izleyicilerle paylaşıldı ki bu akşam ödül oyunu için denize kurulan zorlu bir parkurda gerilimli bir mücadele verilecek? İşte Survivor yeni bölümden ilk görüntüler ve detaylar...

Survivor yeni bölümde ödül oyunu için gönüllüler ile ünlüleri zorlu bir parkur bekliyor! Dünkü eleme konseyine 4 adayla girip Anıl'ı kaybeden gönüllüler yenilgi serisine bir son verip bu akşamki ödülü alarak moral bulmak istiyorlar. Ancak iki takımı da bu akşam zorlu bir parkur bekliyor.

Yarışmanın bu 93. yeni bölümünde kıyıda denizin içine doğru kurulan parkur boyunca Survivor yarışmacıları suya girip çıkmak durumunda kalacaklar ki Survivor yeni bölm fragmanı bunun oldukça yorucu olduğunu gösteriyor.

SABRİYE'DEN AGRESİF HAREKETLER

Zorlu parkur yarışmacıların gerilmesine de yol açacağa benziyor. Survivor yeni bölüm fragmanında Sabriye'nin bir tur sonunda yerden hışımla kum alıp fırlattığı görülüyor. Sabriye'nin bu hareketi Acun Ilıcalı'dan da tepki çekiyor. Bakalım Survivor yeni bölümde bu akşam ödül oyununu kim kazanacak?

SURVİVOR SON BÖLÜM: KİM ELENDİ?


Survivor son bölümde her alı olduğu gibi eleme konseyi toplandı ve Survivor'da kim elendi sorusu seyircilerin oyları ile cevaplandı. Bu hafta eleme gecesinde potada 4 kişi vardı ve hepsi gönüllüler takımındandı. Yapılan SMS oylaması sonucunda Anıl, Berna, Volkan ve Elif arasından en az SMS desteğini alan Anıl adaya veda etti. Anıl'ın veda videosunda mağarada yarasadan özür dilemsine yer verildi.

SURVİVOR'DA YUNANİSTAN SÜRPRİZİ

Acun Ilıcalı Survivor son bölümde büyük bir sürpriz açıkladı ve Türkiye Survivor yarışmacıları ile Yunanistan Survivor yarışmacıları arasında bir oyun oynanacağını açıkladı. Oyuna gönüllüler ile ünlüler birlik olup çıkacaklar ve Acun'un açıklamasına göre maçı kazanan taraf ödüle birlikte kavuşacak.