Survivor'da bu akşam adaya kim veda edecek?

TV8'de yayınlanan Survivor'da bu akşam ekrana gelecek bölümde birleşme partisi öncesi adaya veda edecek isim belirlenecek. Peki eleme potasına giren Semih,Gizem,Serkay ve Tuğba Özay Survivor'ın 5.sezonunda nasıl bir grafik çizdi. İşte detaylar...

Survivor yeni bölümüyle bu akşam TV8'de...

1-Semih Öztürk-ADANIN EN FENOMENİ
Survivor 2016'nın en fenomen ismi. Neredeyse her gün sosyal medyada en çok konuşulan isim olma özelliğini koruyor. Daha önce TV8'de yine yayınlanan Ütopya programına katılan Semih, adanın da ayrıca en sevilmeyen ismi olarak dikkat çekiyor. Yarışmaya gönüllüler takımında başlayan genç yarışmacı geçtiğimiz Zafer Mete ile yaşadığı tartışma sebebiyle Ünlüler takımına transfer olmuştu.

2-Gizem Kerimoğlu-SEMİH'İN KANKASI
Gönüllüler takımında Semih Öztürk'e olan yakınlığından dolayı dikkat çekti. Oyunlardaki başarı yüzdesi %31 ancak birçok oyundan dışlandığı için katılamadı. Semih'in ünlüler adasına transferinden sonra dengesi bozuldu. Bu akşam adaya veda edecek en güçlü aday gösteriliyor.

3-Serkay Tütüncü-DEDİKODUCU
Gönüllüler takımında başarı yüzdesi %50'nin üzerinde olan 3 kişiden birisi. Son günlerdeki düşük performansıyla gönüllüler takımına katkısı azaldı. Gizem Kerimoğlu'ndan sonra adaya veda etmesi muhtemel en yüksek aday.

4-Tuğba Özay-SURVİVOR EN SEKSİSİ
Yarışmalarda kötü bir performans gösterse de ünlüler takımında dik duruşuyla beğeni topluyor. Öyle ki son oylamada ünlüler takımında birinci oldu. Semih'le birlikte adalarda birleşince yarışacak iki kişiden birisi. Ünlü mankenin adada geçirdiği zor günler olsa da yine 'kraliçe tacını' takmayı eksik etmemiş.

Sizce Survivor'da bu akşam adaya kim veda eder?> — Birbak Magazin (@MynetMagazin) 26 Nisan 2016

İŞTE SURVİVOR'DA SON DURUM TABLOSU