''Survivor'da kim elendi?'' sorusunun yanıtı şok etti

Survivor'da çarşamba akşamı eleme heyecanı yaşandı ve izleyicilerin merak ettiği ''Survivor All Star'da kim elendi?'' sorusu yanıt buldu. SMS oylamasına göre en düşük puanı alan yarışmacı Pascal Nouma'nın Survivor macerası sona erdi.

Survivor birleşme partisinden sonra elenen ilk isim dün akşam belli oldu. Adaların birleşmesinden sonra dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kaybetmişti. Bu yüzden elenecek ismin belirlenmesi için ada konseyi yapılmış, sms oylamasına kalacak ilk isim olarak Hakan'ın adı çıkmıştı. Survivor yeni kuralları doğrultusunda dokunulmazlık sahibi olan kişinin de bir isim söyleme hakkı bulunuyordu. Bu haftanın kişisel dokunulmazlık sembolü sahibi olan Merve Aydın elemeye kalacak ikinci isim olarak Doğukan Manço'nun ismini söyledi.

SURVİVOR YENİ KURALLARI İÇİN TIKLAYIN

Sms oylamasında birinci olan isim ise Serenay oldu, hem dokunulmazlık hem de isim söyleme hakkı olan Serenay, kendisinden karşısına çıkarmasını rica ettiği bir isim olduğunu ifade ederek Pascal Nouma'nın adını söyledi. Böylece Ünlüler takımında eleme oylamasına Hakan, Doğukan ve Pascal Nouma kalmış oldu.Konseyde adının söylenmesine şaşıran Doğukan, Merve Aydın'la iyi anlaştıklarını düşündüklerini söyleyerek adada performansı daha düşük olan isimlerin yazılması gerektiğini ifade edince üzerine alınan Anıl'la kısa bir tartışma yaşadı. Sms oylaması ile aşağıdaki şekildeydi.

SMS OYLAMASINDA EN AZ OY PASCAL NOUMA'NIN

Survivor'da sms oylaması sonucunda bu üç aday içinden en az oyu alan isim olan Pascal Nouma yarışmadan elenerek adaya veda etti.

1) Serenay Aktaş

2) Hakan Hatipoglu

3) Anıl Tetik

4) Doğukan Manço

5) Pascal Nouma

6) Berna Canbeldek

7) Merve Aydın

PASCAL NOUMA'DAN ŞOK İDDİA

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen ada konseyine Pascal Nouma, Serenay ve Hakan arasında büyük bir tartışma çıkmış. Pascal Nouma'nın sözleri şok etmişti.Hakan ile yaşadığı iki olayı paylaşan Pascal Nouma, Hakan'ın kendisine zencilik imasında bulunduğunu iddia etti. Konseyde Hakan'a "Önce bana ve rengime saygı duyacaksın" diyen Pascal, bir olayda da Hakan'ın kağıtları yere attığını, kendisini uyarması üzerine Hakan'ın, "Acun'un parasını verdiği zenciler toplasın" yanıtını verdiğini söyledi.

Pascal'ın suçlamaları karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Hakan ise zaman zaman ayağa kalkarak söylenenlere tepki gösterdi. Acun Ilıcalı'dan tartışmaya müdahale etmesini isteyen Hakan, Pascal'ın yalan söylediğini, aralarında söylendiği gibi bir diyalogun geçmediğini iddia etti.

Anahtar Kelimeler: