Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor ödül oyununu kim kazandı. Survivor'da eleme adayları belli oldu mu? Survivor 2017'de eleme adayı potasına kimler girdi, ödül oyunlarını kim kazandı, hangi takım çöküşte? Survivor eleme adaylarının açıklandığı hafta Survivor hakkında her şey!

Survivor ödül oyununu ünlüler takımı kazandı, eleme potasına giren isimler ise henüz açıklanmadı.

Survivor yeni bölümünde eleme adayı henüz belirlenemedi. Survivor'ın yeni bölümünde Nusret'in ödül sahnesi programa damga vururken ödül oyunlarını kazanan ünlüler takımı, Nusret ile birlikte eğlenceli dakikalar yaşadılar. Geçen hafta Burçak'ın Anıl yüzünden adadan gönderildiğini düşünen Elif ve Tuğçe, takım arkadaşlarına yüklenirken ünlüler Anıl'a destek verdi.Tuğçe Demir ise Burçak'ın elenmesiyle ilgili Anıl'ı hedef olarak tutarken ünlüler takımından Serhat Akın'ın Anıl'ı kandırdığını ima etti.

Survivor ödül oyunlarının oynandığı geceye Anıl gündem oldu!

Elif, Serhat'ın Anıl ile konuşarak Burçak hakkında düşüncelerini söylediğini belirtti. Tuğçe ise Anıl'ın karşısına çıkarak "Sen nasıl yem olduğunu zaten herkese gösterdin" diyerek ünlüler takımının Anıl'ı kullandığını iddia etti. Öte yandan hedef tahtası durumuna düşünen Serhat Akın ise kendisini savundu. Hiçbir zaman böyle bir şey yapmadığını ifade eden Akın, "Ona gidip ayrı konuşacağım buna gidip ayrı konuşacağım, ben böyle biri değilim" ifadelerini kullandı. Burçak'ın gitmesiyle birlikte yeni açıklamalar yapan Adem Kılıççı ise Anıl'ın ne ihanet ettiğini ne de yanlış yaptığı belirterek sadece mantıklı bir karar verdiğinin altını çizdi.

Anahtar Kelimeler: