'Survivor'dan kim elendi?' Survivor sms oylaması şaşırttı

Survivor ilk eleme gecesi 23 Şubat Salı akşamı yapıldı.'Survivor'da kim elendi?' sorusunun yanıt bulduğu konseyde sert rüzgarlar esti. Survivor sms oylaması şaşırttı. Peki, Survivor'da kim elendi?

geç saatlerde netleşti. Eleme bölümünü kaçıranlar veya gece geç saatlere kalamayan yarışma takiplileri "Survivor'da kim elendi?" sorusuna yanıt aradı. Gerginliğin had sahfaya çıktığı, seslerin yükseldiği ve yüzleşmelerin yaşandığı gecede "Survivor'da kim elendi? " sorusunun yanıtını sms oylaması belirledi. Peki sms birincisi kim oldu? Halk oylamasıyla birinci olan yarışmacı üçüncü isim olarak kimi söyledi? İşre Survivor eleme gecesinde yaşananlara dair detaylar!

Survivor 2016'ya hızlı başlayan ancak son oyunlarda istikrarlarını korumayan Ünlüler veda konseyine çıkan ilk takım oldu. Konseyde elenecek isimden önce sms birincisi netleşti. Survivır'ın ilk haftasının finalinde en çok oyu alarak desteklenen isim Avatar Atakan oldu. Sms birincisinin kim olacağı "Survivor'da kim elendi?" sorusunun yanıtı açısından önemliydi. Çünkü üçüncü eleme adayını haftanın birincisi belirleyecekti. ünlüler SMS sıralamasına göre birinci olan isim Avatar Atakan üçüncü isim olarak Yağmur Özdemir adını verdi. Böylece daha önce ada konseyinde isimleri söylenen Tuğba Özay, Yılmaz Morgül ve Yağmur Özdemir sms oylamasında rakip oldu.

SURVİVOR 2016 İLK KİM ELENDİ?

Avatar Atakan üçüncü ismi verirken şu cümleleri kullandı. 'Kişisel problemlerden dolayı isim seçmek istemiyorum. Karşı takımın ekmeğine yağ sürmek istemiyor. Hiçbir problemim olmayan sadece zayıf gördüğümden çok özür dileyerek Yağmur kardeşimi söylemek istiyorum' dedi.

Survivor'dan ilk elenen ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Adaya ve hayallerine ilk veda eden isim Yağmur Özdemir oldu. Survivor eleme adaylarından Yılmaz Morgül SMS sıralamasında 4., Tuğba Özay ise 9. sırada yer aldı. Avatar Atakan'ın elenmesi için adını verdiği Yağmur Öztürk ise ünlüler SMS sıralamasında 10. sırada bulunuyordu. Survivor'da kim elendi? sorusunun yanıt bulmasıyla birlikte Ünlüler takımı 11 kişiye düştü.

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI

Survivor 2016 adasından ilk kim elendi sorusunun yanıtını SMS oylaması sonuçları verdi. Sms sonuçlarının belli olmasıyla Survivor Ünlüler yarışmacılarındaki isimlerin ilk hafta ne kadar desteklendiği ortaya çıktı. İşte Survivor Ünlüler sıralaması; 1. Avatar Atakan, 2. Eda, 3.Yattara, 4. Yılmaz Morgül, 5.Yunus Günçe, 6.Mehmet, 7.Ezgi, 8.Nagihan Karadere, 9. Tuğba Özay, 10. Yağmur Öztürk, 11. Seda

SURVİVOR'DA ELEME ÖNCESİ KIZILCA KIYAMET KOPTU

Survivor adasında eleme öncesinde kızılca kıyamet koptu. Gönüllüler takımını eleştiriren Ünlüler takımında da işler karıştı. Rekabetin kızışmasıyla takım arasında bölünmeler başladı. Konseyde en fazla adı yazılan isinm Tuğba Özay, Avatar Atakan'ın üstüne yürüdü. Adeta kin kısan Tuğba Özay, parmağıyla Atakan'ı işaret ederek 'çıban başı' diye bağırdı. Bu tepki karşısında büyük şok yaşayan ve sinirlerine hakim olmakta güçlük çeken Atakan ise Nagehan Karadere'yi suçladı. Nagehan'ı ikili davranmakla suçlayan Atakan onun üstüne yürüyüp 'Yalancısın' diye bağırdı.