Suşehri Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne bakanlıktan onay

AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce, ilçede açılması planlanan ağız ve diş sağlığı merkezinin Sağlık Bakanlığı'nca onaylandığını söyledi.

AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce, ilçede açılması planlanan ağız ve diş sağlığı merkezinin Sağlık Bakanlığı'nca onaylandığını söyledi.

Yüce, yaptığı açıklamada, "Uzun zamandır uğraştığımız ağız ve diş sağlığı merkezinin Suşehri'ne açılmasıyla ilgili karar, Sağlık Bakanlığı'ndan onaylandı. Suşehri Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın bulunduğu mevcut hizmet binasına geçici olarak açılacak olan ağız ve diş sağlığı merkezi, Suşehri Devlet Hastanesi'nin önünde bulunan alanda kamulaştırma işlemleri bittikten sonra buraya yapılacak yeni hizmet binasının bir kısmına taşınacak ve burada hizmet verecektir. İlk başta 6 hekim ve sağlık personeliyle hizmet verecek olan ağız ve diş sağlığı merkezimiz ilçemize hayırlı olsun" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yüce, hastane içerisinde hizmet veren 112 acil servis ekiplerinin, daha iyi hizmet vermesi için sağlık ocağı lojmanlarının olduğu binaya taşınmasını sağlayacaklarını belirterek, bu konudaki çalışmaların kısa sürede bitirileceğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: