Suşehri Ak Parti İlçe Teşkilatı Taşıyıcılar Kooperatifini Ziyaret Etti

Suşehri ilçesinde Suşehri AK Parti ilçe Başkanı Rüstem Yüce ve yönetim kurulu üyeleri, S.S. 45...

Suşehri ilçesinde Suşehri AK Parti ilçe Başkanı Rüstem Yüce ve yönetim kurulu üyeleri, S.S. 45 Nolu Suşehri Minibüsçüler Taşıyıcılar kooperatifini ziyaret etti.

Yüce, S.S. 45 Nolu Suşehri Minibüsçüler Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Rıza Aksu’dan kooperatifin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

S.S. 45 Nolu Suşehri Minibüsçüler Taşıyıcılar kooperatifi toplantı salonunda şehir içi dolmuş şoförlerin dertlerini ve sıkıntılarını dinleyen Suşehri AK Parti ilçe başkanı Rüstem Yüce, “Şehir içi dolmuş şoförlerimiz ilçemizde ulaşım konusunda çok büyük katkı sağlıyor. S.S. 45 Nolu Suşehri Minibüsçüler Taşıyıcılar Kooperatifi’nin sorunlarını dinleyerek daha iyi hizmet için fikir alışverişinde bulunduk. Sivil Toplum Kuruluşlarımızın sıkıntılarını bir an önce çözerek sorunların ortadan kalmasın için ilçemizde bütün Sivil toplum Kuruşlarını ziyarette bulunacağız bu tür ziyaretlerimiz devam edecek. Suşehri AK Parti ilçe teşkilatı olarak elimizdeki imkanlar doğrultusunda ilçemizin sıkıntılarına çözümler bulacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: