Suşehri Anaokulu Öğrencilerinden Yıl Sonu Sergisi

Suşehri ilçesinde, Emine Birler Anaokulu Müdürlüğü tarafından hazırlanan yılsonu sergisi törenle açıldı.Emine Birler Anaokulu Çok...

Suşehri ilçesinde, Emine Birler Anaokulu Müdürlüğü tarafından hazırlanan yılsonu sergisi törenle açıldı.

Emine Birler Anaokulu Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirilen yılsonu sergisinde, öğrenciler bir eğitim döneminde hazırladıkları birbirinden güzel resim ve el becerisi çalışmaları, sergi açılışına katılanların büyük ilgisini gördü.

2012-2013 eğitim yılı boyunca minik öğrenciler tarafından derslerde yapılan maket çalışmalar ile resimlerin sergilendiği serginin açılışını yapan Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, “Hayal dünyası geniş olan şimdiki neslin çocukları her açıdan şanslı. Öğrencilerin, baba ve annelerinin kendilerine gösterdikleri ilgi alaka ve şefkat çocuklarımızı iyi noktalara taşımaktadır. Çocuklarımıza vereceğimiz sevgi bu anlamda önem kazanmaktadır” dedi.

Reklam
Reklam

Suşehri Emine Birler Anaokulu Müdürü Mustafa Bıldırcın, “Emine Birler Anaokulu minik öğrencilerimizin büyük gayret ve emekle hazırladığı yılsonu sergisini açarak öğrencilerimizin başarılarını sergiliyoruz” dedi.

Suşehri Milli Eğitim Müdürü Naci Kuru’nun da katıldığı açılışa çok sayıda öğrenci velisi de eşlik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: