Suşehri Belediyesi "kanal Açma Ve Temizleme" Aracı Aldı

SİVAS (AA)- Suşehri Belediyesi kanalizasyon ve foseptik çukurlarındaki sorunları kısa sürede çözmek için "kanal açma ve temizleme" makinesi aldı.

Suşehri Belediyesi kanalizasyon ve foseptik çukurlarındaki sorunları kısa sürede çözmek için "kanal açma ve temizleme" makinesi aldı. Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, yaptığı açıklamada, altyapı borularındaki tıkanıklığı açmak için kombine kanal temizleme makinesine ihtiyaç olduğunu, bu nedenle kanal açma ve temizleme makinesi aldıklarını söyledi. Makinenin çok fonksiyonlu olduğuna belirten Sel, "Kanalizasyon borularının içinde bulunan kum, taş, yağ, kök gibi atıkların yüksek basınçlı suyla yumuşatılıp logar bacalarına kadar getirilmesini, buradan da vakum sistemiyle emilerek kanal temizleme tankı içine aktarılmasını sağlanacak. Bu sayede kanal açma borularının içinin katı atıklar yüzünden daralmasını ve tıkanmasını tamamen önleyecek olan kanal açma aracı halkımızın hizmetine sunulmuştur" ifadelerini kullandı. Sel, makinenin üzerinde bulunan hortumların 110 metre uzunluğunda olduğunu ve bölgede bulunan diğer ilçelerin tek kanal açma ve temizleme makinesi olduğunu sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: