Suşehri Belediyesi, Vatandaşlara Dini Kitap Dağıttı

Suşehri Belediyesi, ilçede vatandaşlara dini kitap dağıttı.

Suşehri Belediyesi, ilçede vatandaşlara dini kitap dağıttı.

Bir iş adamı tarafından gönderilen kitaplar, Şahinler Camisi önünde açılan stantta vatandaşlara dağıtıldı. Vatandaşlara, "İslam Ahlakı", "İngiliz Casusunun İtirafı", "Herkese Lazım Olan İman", "Namaz Kitabı" ve "Kıyamet ve Ahiret" isimli kitaplar ile ilçenin tanıtımının yapıldığı kitapçıktan dağıtıldığı kaydedildi.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, gönderilen kitapların her eve ulaştırılacağını belirterek, "Bugün ilçede bir gün kurulan halk pazarında, köylerden gelen vatandaşlarımıza cami önünde bu kitaplardan dağıtmaktayız. Belediyemize gönderilen 40 bin adet kitabı her eve ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız. Sadece evlere değil, bu kitaplardan okullarımıza da vereceğiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Faruk Kara

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: