Suşehri Belediyespor Coşkuyla Karşılandı

2012-2013 Sivas Büyükler Birinci Amatör Kümede mücadele eden ve namağlup şampiyonluğa ulaşan Suşehri Belediye Spor...

2012-2013 Sivas Büyükler Birinci Amatör Kümede mücadele eden ve namağlup şampiyonluğa ulaşan Suşehri Belediye Spor Futbol Takımı, Suşehri’nde coşkuyla karşılandı.

Suşehri Belediyesi Aspasya Parkı sosyal tesislerinde futbol takımıyla bir araya gelen Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, teknik kadroyu ve futbolcuları tek tek şampiyonluktan dolayı kutladı.

Futbol’da Kelkit vadisinde bir ivme yakalanması için hızlı bir şekilde yeniden yapılanıp iyi bir futbol takımı kurularak hedeflere doğru yola çıktıklarını belirten Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, “Sivas büyükler birinci amatör kümede mücadele eden futbol takımımız, iyi bir sezonun ardından nağmağlup grubundaki maçlarını tamamlayarak şampiyonluk kupasını almıştır. Takımımızda oynayan futbolcu kardeşlerimizin sahada gösterdikleri üstün gayret ve başarılarının yanı sıra sportmence geçen müsabakalarının ardından şampiyonluğu kupa ile taçlandırmaları bizleri gururlandırmıştır. Futbolcularımız ve teknik kadromuzla iyi bir aile oluşturduk hepsinin alnından öpüyorum ve tebrik ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Teknik Direktör Ekrem Erdoğdu ise yaptığı açıklamada, “Şampiyonluk bizde bir tutkudur. Türkiye’de birçok il ve ilçede çalıştırdığımız futbol takımlarımız hep başarıyı yakalamıştır. Bize Suşehri’nde bu göreve ilk çağrıldığımızda namağlup olarak şampiyon olma sözüyle yola çıktık. Grubumuzda oynadığımız maçlarda bir beraberliği bile hazmedemedik bu bizi üzdü. Ancak yine de futbol takımımız sahada gösterdiği üstün futbol ve futbolcularımızın disiplinden taviz vermeden idman ve maçlarını tamamlamaları bizleri mutlu etmiştir. Suşehri Belediyespor hedeflerini hep büyük tutmuştur. Bizim en büyük arzumuz futbol takımımızı 3.ligde görmektir. Bize büyük destek veren Belediye Başkanımız Sedat Sel’e, Kulüp Başkanımız Deniz Aydın’a, teknik kadromuza, futbolcularımıza ve büyük taraftarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: