Suşehri Belediyespor’dan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Ziyaret

Suşehri ilçesinde 2012-2013 futbol sezonu büyükler 1. kümede mücadele edecek olan Suşehri Belediyespor teknik kadro...

Suşehri ilçesinde 2012-2013 futbol sezonu büyükler 1. kümede mücadele edecek olan Suşehri Belediyespor teknik kadro ve futbolcular Suşehri İlçe Emniyet müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Teknik Direktör Ekrem Erdoğdu, Yakın bir tarihte Sivas Büyükler 1. küme lig maçlarımız başlayacağından dolayı yeni kurduğumuz Suşehri Belediye Sporumuz futbolcular teknik kadromuzla ilçedeki emniyet birimlerimizi ziyaret ettik. Maçlarımızda bizlere güvenlik desteği verecek emniyet ekiplerimiz bizler için çok değerliler inşallah maçlarımız olaysız bir şekilde geçecektir. Bizde maçlarımızda emniyet birimlerimize elimizden gelen desteği vererek müsabakalarımızı centilmence tamamlayacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Suşehri Emniyet Müdürü Cevat İratçı ise, 2012-2013 Futbol Sezonunda Büyükler 1. kümede mücadele edecek Suşehri Belediye Sporumuza başarılar diliyoruz. Ziyaretlerinden dolayı memnun kaldık. Teknik kadro ve futbolcu arkadaşlarımıza müsabakalarında centilmence mücadele göstermelerini tribünlere örnek olmalarını bekliyoruz. Biz Suşehri emniyet müdürlüğü olarak ilçe stadyumunda oynanacak müsabakalarda her türlü güvenlik önlemimizi en üst seviyede alacağız” dedi.

Suşehri Belediyespor teknik heyeti ve futbolcular daha sonra merkez karakol amiri Başkomiser Engin Keskin’i ziyaret ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: