Suşehri Emniyet Müdürlüğü Kurban Kesti

Suşehri ilçesinde Türk Polis teşkilatının 168. kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Suşehri Emniyet Müdürlüğü kurban kesti.Suşehri...

Suşehri ilçesinde Türk Polis teşkilatının 168. kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Suşehri Emniyet Müdürlüğü kurban kesti.

Suşehri Emniyet Müdürlüğü Bahçesinde gerçekleştirilen kurban kesiminde Suşehri Emniyet Müdürü Cevat İratçı, merkez karakol amiri Komser Bilgehan Kaymak ve polis memurları hazır bulundular.

Dualar eşliğinde gerçekleştirilen kurban kesiminin ardından Suşehri ilçe Emniyet müdürü Cevat İratçı, Türk polis teşkilatı 168. kuruluş yıldönümü kutlamaktadır. Bizde Suşehri ilçe emniyet müdürlüğü olarak 4 Nisan 2013 tarihi itibariyle kutlamalarımıza başladık bu çerçevede emniyet birimlerimizin her türlü kaza beladan korunması için kurban kesip dualar ettik.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: