Suşehri Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi 56. Olan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Suşehri Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 56. olağan genel kurul toplantısını Suşehri Halk...

Suşehri Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 56. olağan genel kurul toplantısını Suşehri Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda gerçekleştirdi.

Genel kurula Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Başkanı Yüksel Demirgil ve çok sayıda kooperatif ortağı ve esnaflar katıldı.Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Suşehri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2012 yılı faliyet raporları okundu.2013 Yılı faliyet raporlarının okunmasının ardından söz alan Suşehri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif başkanı Candan Ersoy, Kooperatifimiz ortaklarına her türlü maddi ve manevi desteğini sürdürmektedir.1957 yılından bu güne dek esnafımızın hizmetinde olan kooperatifimiz gelişen dönemde teknolojik imkanlar ile artık daha iyi hizmetler sağlamak için elimizden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Başkanı Yüksel Demirgil ise yaptığı konuşmada,”Kooperatiflerimiz gelişen çağa ayak uydurarak eski düzen demode çalışmaların dışında ortaklarına ve esnaflara büyük hizmetler sunmakta. Türkiye genelinde Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifleri süper büyüme sağladılar. Türkiye’de kapalı kooperatif sayısı çok azaldı. Türkiye genelinde gerekli kriterleri taşıyan kooperatifler artık sınıflandırılmakta biz Sivas olarak çok iyi bir konuma geldik. Kooperatiflerimiz başkanları ile yapılan toplantılarımızda esnaflarımıza daha fazla para akışı sağlamak için neler yapabiliriz bunlar üzerinde çalışıyoruz. Yakın bir tarihte Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Ankara’da yaklaşık 5 bin kişinin katılımı ile bizleri bekleyen büyük müjdelerin olacağı konuları görüşeceğimiz bir toplantı gerçekleşecek.2012 yılında Türkiye genelinde kooperatiflerimiz piyasaya 7,5 katrilyon para dağıtmış bu rakam 2013 yılında yaklaşık 10 katrilyon olması bekleniyor. Kooperatiflerimiz esnaflarımıza can damarı olamaya devam edecek ancak esnaflarımızda aldıkları kredileri geri ödemelerini düzgün bir şekilde yapmaları gerekmektedir” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz