Suşehri Ilçesinde, Liselere Akıllı Tahtalar Yerleştiriliyor

Suşehri ilçesinde, Fatih Projesi kapsamında liselere akıllı tahtalar yerleştiriliyor.

Suşehri ilçesinde, Fatih Projesi kapsamında liselere akıllı tahtalar yerleştiriliyor.

Kaymakam Mehmet Demiral, Suşehri Anadolu Öğretmen Lisesi'ne yerleştirilen akıllı tahtaları inceledi.

Suşehri Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Kazım Ayan Anadolu Lisesi'ne akıllı tahtaların gelmesini beklediklerini ifade eden Demiral, "Bu proje ülkemizin eğitimi açısından hakikaten çok büyük önem arz ediyor. Bir ülkenin dünyayla rekabet edebilmesinin yolu eğitimli nesillerden geçiyor. Eğitim ordusu ne kadar güçlü olursa, dünyada o kadar söz sahibi oluruz" dedi.

Reklam
Reklam

Fatih Projesi'nin ülkede uygulanan dev bir proje olduğuna dikkati çeken Demiral, "Ülkemizin önünü açacak bir proje. Önümüz bilgi çağı ve bilgiye doğru ulaşma çağı. Biz çocuklarımızın bilgiyi, teknolojiyi doğru bir şekilde ulaşmasını sağlarsak, ülkemiz hakikaten tarihte olduğu gibi dünyada söz sahibi olacaktır. Bu millet bunu geçmişte başarmıştır" diye konuştu.

Demiral daha sonra akıllı tahtaya "Fatih Projesi ilçemize hayırlı olsun" yazdı.

Muhabir: Faruk Kara

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: