Suşehri Ilçesinden Kısa Kısa

Suşehri ilçesinde yarıyıl tatili öncesi 6 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Suşehri ilçesinde yarıyıl tatili öncesi 6 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Karşıyaka İlkokulu/Ortaokulu'nda düzenlenen törende öğrencilere karnelerini Kaymakam Mehmet Demiral, İlçe Milli Eğitim Müdürü Naci Kuru ve İlçe Emniyet Müdürü Cevat İratçı dağıttı.

Törende konuşan Kaymakam Demiral, öğrencilerden yarıyıl tatilinde kitap okumalarını istedi. Karnesindeki notları düşük olan öğrencilerin üzülmemesi gerektiğini belirten Demiral, ikinci dönemde daha çok çalışılarak bunun telafi edileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

-Okullarda deprem dayanıklılık testi yapıldı-

Kaymakam Demiral, törenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir soru üzerine Demiral, ilçe merkezinde bulunan okullarda deprem dayanıklılık testi yapıldığını söyledi.

İl Özel İdaresi tarafından yapılan deprem dayanıklılık testi kapsamında binalardan alınan örneklerin ilgili laboratuvarlarda inceleneceğini belirten Demiral, çıkan sonuçlara göre gerekli tedbirlerin alınacağını kaydetti.

-Suşehri'nde barakalar kaldırıldı-

Suşehri Belediyesi, ilçe merkezinde görüntü kirliliği oluşturan barakaları kaldırdı.

Gönüloğlu Mahallesi Gürsel Sokak'ta başlatılan yol açma çalışmaları kapsamında yol ortasında kalan barakalar, görüntü kirliği oluşturması sebebiyle belediye ekiplerince vinç yardımıyla kaldırıldı.

İlçenin daha güzel bir görünüm kazanması amacıyla görüntü kirliliği oluşturan yerlerin kaldırılacağını belirten yetkililer, yaklaşık 4 yıllık çalışma kapsamında 40'a yakın yapının görüntü kirliliği oluşturduğu gerekçesiyle yıkıldığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Faruk Kara / Seyit Ahmet Eksik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: