Suşehri Ilçesinden Kısa Kısa

Suşehri Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polis Büro Amirliği'nce lise öğrencilerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Suşehri Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polis Büro Amirliği'nce lise öğrencilerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Suşehri Lisesi'nde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında, öğrencilere genel güvenlik, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı alınacak tedbirler, trafik güvenliği, internet güvenliği, arkadaş seçimi ve zararlı alışkanlıklar, bıçak taşıma yasağı konularında bilgiler verildi.

Toplum Destekli Polis Memuru Gökhan Gülhan, ilçedeki tüm okullarda genel güvenlik konusunda eğitim verileceğini bildirerek, "Hırsızlık ve dolandırıcılık olayları son zamanlarda artış göstermekte. Öğrencilerimize bu konuları iyi bir şekilde aşılamalıyız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

-Suşehri'nde Mehmet Akif Ersoy'u anıldı-

Suşehri Müftülüğü Mehmet Akif Ersoy'u anma programı düzenledi.

Ebu Bekir Cami Salon'unda gerçekleştirilen programa, Suşehri Müftüsü Bekir Civriz ile cami imamları ve kadınlar katıldı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, Şahinler Cami İmam Hatibi Hamza Karaca, Kuran'ı Kerim okudu.

Programda konuşan Civriz, "Mehmet Akif'i çok iyi tanımalıyız. Mehmet Akif Ersoy, Kuran'ı Kerim'i elinden hiç düşürmemiştir" diye konuştu.

Muhabir: Faruk Kara

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: