Suşehri Ilçesinden Kısa Kısa

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Sel, mesajında, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün, Türk ve dünya çocuklarına armağan ettiği bu anlamlı günün, geleceğin teminatı olan çocuklar için mutluluğun, huzurun ve başarının başlangıcı olması dileğinde bulundu.

23 Nisan'ın TBMM'nin açılışı ve halkın yönetime tam anlamıyla hakim olmasının ilk günü olduğu için de önemli olduğunu aktaran Sel, şunları kaydetti:

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm dünya çocuklarının kardeşçe kutladığı, barış içinde yaşanabilecek bir dünyanın tohumlarının atıldığı ilk ve tek çocuk bayramıdır. Türk çocuklarının bu onurlu görevi en güzel şekilde yerine getireceklerine inanan Atatürk de bu büyük sevgi ve inancının bir ifadesi olarak bugünü Türk çocuklarına armağan etmiştir. Bugün bizlere düşen görev de teslim aldığımız bu kutsal emaneti bizden sonra yaşatacak olan nesillere en ileri seviyede teslim etmektir."

Reklam
Reklam

-SUSİAD'dan MHP İlçe Başkanı Yahşi'ye ziyaret-

Suşehri Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (SUSİAD) üyeleri, MHP Suşehri İlçe Başkanı Mehmet Yahşi'yi makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yahşi, "SUSİAD Suşehri'ne yapılacak hayırlı işlerin öncülüğünü yapıyor. Suşehri için hep beraber çalışmalıyız" dedi.

SUSİAD Başkanı İlyas Koçali ise derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yaklaşık bir ay öncesinde göreve getirilen MHP İlçe Başkanı Yahşi'ye görevinde başarılar dileyen Koçali, "SUSİAD olarak ilçemizde iş potansiyelinin artması için çalışmalar yapıyoruz. Dernek olarak her partiye kapımız açık. Hepimizin ortak noktası Suşehri. SUSİAD olarak her partinin yanındayız" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Faruk Kara / Merve Topuz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: