Suşehri Kaymakamı Perçi, Anaokulunda Programa Katıldı

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Emine Birler Anaokulu'nda "Yumurtam Kırılmasın Projesi" kapsamında düzenlenen etkinliğe katıldı.

Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Emine Birler Anaokulu'nda "Yumurtam Kırılmasın Projesi" kapsamında düzenlenen etkinliğe katıldı. Perçi, etkinlikte yaptığı konuşmada, bu projenin, öğrencilerin sorumluluk bilinci kazanmasına katkı sağladığını söyledi. Öğrencilerin dağıtılan yumurtaları kırmadan taşıdığını belirten Perçi, öğrencilere ve okul idarecilerine projeden dolayı teşekkür etti. Emine Birler Anaokulu Müdürü Mustafa Bıldırcın ise sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında "Yumurtam Kırılmasın Projesi"ni hayata geçirdiklerini belirterek, "Okulumuz anaokulu öğrencilerine plastik bardaklarda kendi resimlerini taşıyan yumurtaları dağıttık. Öğrencilerimizden, sorumluluklarını benimsemeleri için dağıttığımız yumurtaları bir hafta süreyle okuldan eve, evden okula giderken yanlarında taşımalarını istedik. Öğrencilerimiz, bu sosyal sorumluluk çalışmamızda yumurtalarını kırmadan taşıdı ve korudu" diye konuştu. Program sonunda öğrencilere dürüstlük ve sorumluluk belgesi verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: