Suşehri Kısa Kısa

Suşehri Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, şehiriçi minibüs şoförlerini çeşitli konularda bilgilendirdi.

Suşehri Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, şehiriçi minibüs şoförlerini çeşitli konularda bilgilendirdi.

45 Nolu Şehiriçi Minibüsçüler Kooperatifi Başkanlığı Lokali'nde düzenlenen toplantıda, şoförler araçlarda bulunması gereken evraklar ve araç güvenliği konusunda bilgilendirildi.

Trafik sigortasının hem şoförün hem de aracın kalkanı olduğunu belirten yetkililer, minibüs şoförlerini özelikle okullar bölgesinde dikkatli ve yavaş araç kullanmaları, duraklar haricinde yolcu indirmemeleri konusunda uyardı.

Reklam
Reklam

Kış lastiklerinin zorunlu olduğunu hatırlatan yetkililer, araçların 4 lastiğinin de kışlık olması gerektiğini kaydetti. Yetkililer, şoförlerden nezaket kurallarına uymalarını istedi.

-Suşehri'nde genel asayiş uygulaması-

Suşehri Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe merkezinde genel asayiş ve trafik uygulaması yaptı.

İlçe merkezinde 4 ayrı noktada gerçekleştirilen uygulamada ekipler, sürücülerin kimliklerini ve araçların evraklarını kontrol etti. Evrakları eksik olan bazı sürücülere cezai işlem uygulandı.

Uygulamanın halkın huzuru için gerçekleştirildiğini belirten yetkililer, uygulamaların bundan sonra da devam edeceğini ifade etti.

Öte yandan, Suşehri İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerce D-100 Karayolu'nda yapılan genel asayiş uygulamasında, "çocuğun soybağını değiştirmek" suçundan aranan H.Ç. ile çeşitli suçlardan aranan M.C, S.E. ve A.A. yakalandı.

Bu kişilerin işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği belirtildi.

Muhabir: Faruk Kara

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz