Suşehri Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü Tarafından Şehitleri Anma Programı Düzenlendi

Suşehri Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü tarafından şehitleri anma programı düzenlendi.Suşehri Kredi Yurtlar Kurumu yurdu konferans...

Suşehri Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü tarafından şehitleri anma programı düzenlendi.

Suşehri Kredi Yurtlar Kurumu yurdu konferans salonunda gerçekleşen programa Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Hüseyin Aydın, Suşehri Cumhuriyet Savcısı Ercan Türe, Suşehri İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol Suşehri Emniyet Müdürü Cevat İratcı ve İlçe Emniyet Müdürü Yardımcısı Başkomiser Engin Keskin katıldı.

Programın açılış konuşmasını Suşehri Kredi Yurtlar Kurumu Müdür Yardımcısı Aşgın Tezgelen, “Bugün Türk milletinin ulusal savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 98. Yıl dönümünü kutlamanın ve mukaddes vatanımız için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin şehitler günü’nü idrak etmenin onurunu ve gururunu yaşamaktayız.

Reklam
Reklam

Türk Ordusu’nun Çanakkale’de vermiş olduğu bu büyük mücadele; vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk milletinin engelleri aşabileceğinin en güzel örneğidir. Aziz şehitlerimiz yattıkları yerlerde şunu hissetmelidirler ki; temiz kanlarıyla suladıkları kutsal vatan toprakları, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk gençliği ve tüm Türk ulusu tarafından en kutsal emanet olarak müdafaa ve muhafaza edilecektir.Bu duygularla, bizlere bu büyük zaferin gururunu armağan eden, başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmaz üzere, bu mücadeleye iştirak eden büyük Türk ordusunun kahraman mensuplarını, onu her şeyiyle destekleyen aziz türk milletini ve vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyor, ruhları şad olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Kredi Yurtlar Kurumu yurdunda kalan öğrenciler günün anlam ve önemini anlatan şiirler okudu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: