Suşehri Müftülüğü Mehmet Akif Ersoy’u Andı

Suşehri ilçesinde Suşehri Müftlüğü tarafından kadınlara özel Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenledi.Suşehri Merkez Ebu...

Suşehri ilçesinde Suşehri Müftlüğü tarafından kadınlara özel Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenledi.

Suşehri Merkez Ebu Bekir Camisi salonunda gerçekleştirilen anma programına Suşehri Müftüsü Bekir Civriz, Camii İmamları ve kadınlar katıldı.

Anma programı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı ve ardından Suşehri Şahinler Camisi imamı Hamza Karaca tarafından Kuran’ı Kerim okundu.

Konu hakkında açıklama yapan Suşehri Müftüsü Bekir Civriz, Mehmet Akif’i çok iyi tanımalıyız. Mehmet Akif Kuran sedalarının hiç eksik olmadığı kuran’lı bir evde doğup büyümüştür. Zamanın en yüksek fen okulu baytarlık mektebini okurken Kuran’ı elinden hiç düşürmemiştir. Felaketler içinde kıvranan milletin bu duruma düşme sebebi kuran’ın hayat veren ruhundan ve buyruklarından uzaklaşmalarındadır ”dedi.

Reklam
Reklam

Kuran’ı kerimi okumanın sevabına ile ilgili ayet ve hadisleri açıklayan Müftü Bekir Civriz, “Çocuklarımıza Kuran’ı kerimi okumayı ve anlamlarını öğretmeliyiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz