Suşehri Sağlık Alanında Merkez Olacak

Suşehri AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce, “Suşehri Devlet Hastanesinin önündeki 9 bin metre kare...

Suşehri AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce, “Suşehri Devlet Hastanesinin önündeki 9 bin metre kare arsanın ikinci ödeneğinin de çıkartıldı. Çok kısa zaman içerisinde kamulaştırma işlemi tamamlanacak ”dedi.

Konu hakkında açıklama yapan Suşehri AK Parti ilçe Başkanı Rüstem Yüce, “İlçemiz için büyük önem arz eden ve ayrıca vadimizin bölge hastanesi konumundaki Suşehri devlet hastanesinin büyütülmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Hastanemiz önündeki 9 bin metre kare arsanın kamulaştırılması için ikinci ödenek de çıkartıldı ödenek hastanenin hesabında en kısa zaman içerisinde kamulaştırma işlemini tamamlayacağız. Suşehri’nde en az 35 bin kişinin yaşadığını düşünerek politikalarımızı gerçekleştiriyoruz. Çevre ilçelerin bir çok konuda olduğu gibi sağlık hizmetinde de ilçemizden faydalanmalarını planlıyoruz.

Reklam
Reklam

Hastanemizden Sivas’a hasta sevk işlemlerini ortadan kaldırarak çevre ilçelerin vadinin bölge hastanesi konumundaki Suşehri Devlet Hastanesinin sağlık hizmetlerinden yararlanmalarını sağlayacağız.

Kamulaştırma işlemi gerçekleştikten sonra üst düzeyde sağlık tesisine kavuşacağız. Büyük projemizin kamulaştırma işlemini en kısa zamanda netleştirdikten sonra aksilik çıkmazsa inşaatına hemen başlayacağız ”dedi.

Eğitim, Sağlık, Ulaşım konularında Suşehri olarak çok iyi adımlar atıldığına değinen Yüce, “Eğitim Olsun, Sağlık olsun, Ulaşım olsun bir çok konuda Suşehri adına ortak çalışmalar yaparak projeler hayata geçirdik. Yeni hedeflerimiz var Sanayileşme ve Organize sanayiyle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Suşehri adına en iyi çalışmaları ve yatırımları yapma hedefindeyiz ”dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: