Suşehri Spor Okuluna Yoğun İlgi

Suşehri Belediyesi tarafından açılacak olan spor okuluna yoğun ilgi olduğu belirtildi.Suşehri belediye Başkanı Sedat Sel...

Suşehri Belediyesi tarafından açılacak olan spor okuluna yoğun ilgi olduğu belirtildi.

Suşehri belediye Başkanı Sedat Sel yaptığı açıklamada, ilçede ilk kez ilk ve ortaokul öğrencilere yönelik sportif aktivitelerine katkı sağlamak amacıyla başlattıkları spor okulu müracaatların sona erdiğini söyledi.

Şu ana kadar yaklaşık 150 öğrencinin aileleri eşliğinde başvuru yaptığını kaydeden Sel, spor okulunun bu hafta sonu itibariyle ilçede bulunan kapalı spor salonunda başlayacağını ifade etti.

Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve boş zamanlarını sportif faaliyetlere ayrılması açısından bu tür kültürel etkinliği yaptıklarını söyleyen Sel, “Çocuklarımızın spor yapma alışkanlığı kazanarak sağlıklı yaşam sürmelerine katkıda bulunmak amacı ile düzenlediğimiz spor okulu başvurularına yoğun ilgi görmüştür. Basketbol, Voleybol ve satranç branşlarında kabiliyetlerini ortaya koyabilmelerine imkân sağlarken, iyi birer sporcu olarak yetişmeleri için de Belediye olarak tüm olanaklarımızı sunmuş oluyoruz. Spor okulumuz ilk faaliyetlerine Cumartesi günü Beden Eğitim öğretmenlerimiz eşliğinde başlayacaklardır” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: