Suşehri'de "100 Bin Kitap Projesi"

SİVAS (AA) - Suşehri Emniyet Müdürlüğü, kaymakamlık tarafından başlatılan "100 Bin Kitap Projesi" kapsamında ilçe kütüphanesine kitap armağan etti.

SİVAS - Suşehri Emniyet Müdürlüğü, kaymakamlık tarafından başlatılan "100 Bin Kitap Projesi" kapsamında ilçe kütüphanesine kitap armağan etti. Suşehri Kaymakamlığınca kısa süre önce başlatılan "100 Bin Kitap Projesi"ne Suşehri Emniyet Müdürlüğü destek verdi. İlçe Emniyet Müdürlüğünce temin edilen kitaplar, Suşehri Çocuk ve Halk Kütüphanesine teslim edildi. Kitap teslim programına katılan Kaymakam Kadir Perçi, yaklaşık iki ay önce başlatılan projeye yoğun ilgi olduğunu söyledi. Her kurumdan farklı konularda kitap desteği beklediklerini kaydeden Perçi, "İlçe Emniyet Müdürlüğümüze Kıbrıs'ı anlatan tanıtım kitapları konusu verildi. İlçe Emniyet Müdürümüz Cevat İratcı ve personeli, bu konuda çalışma yaparak kitapları kütüphanemize teslim etti. Projemize yoğun ilgi var. Şu ana kadar yaklaşık 20 bin kitap hediye edildi. Bu konudaki hedefimiz, 100 bin kitaptır. İnşallah bu hedefe ulaşacağız" diye konuştu. Kütüphanedeki çocuklarla ilgilenen Perçi, çocuklara kitap okumalarını tavsiye etti. Kitap teslimine, Suşehri Emniyet Müdürü Cevat İratcı ve emniyet personeli de katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: