Suşehri'de Hırsızlık Girişimi

Sivas'ın Suşehri ilçesinde bir kadın, oğlunun evine giren 3 kadını yalın ayak kovaladı.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde bir kadın, oğlunun evine giren 3 kadını yalın ayak kovaladı.

Cumhuriyet Mahallesi Şehit Polis Adem Başar Caddesi'nde 5 katlı binanın ikinci katındaki dairenin kapısını açarak içeri giren 3 kadını, apartmandaki çocuklar fark etti.

Çocukların "hırsız var" diye bağırması üzerine üst katta oturan Güllü Özdemir, oğlu Rasim Özdemir'e ait evden kaçan 3 kadının peşinden yalın ayak koştu.

Hırsızlık girişiminde bulunan kadınlardan E.T, cadde esnafı tarafından yakalanarak olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edildi.

Reklam
Reklam

Kadınlardan İ.G. de ekiplerin çalışması sonucu Karşıyaka Mahallesi'nde yakalandı. E.T. ve İ.G, Suşehri Merkez Karakol Amirliğine götürüldü. Kaçan diğer kadının ise yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Şüphelilerin, başka bir şehirden Suşehri'ne geldikleri ve ilçe yakınlarında kurdukları çadırlarda yaşadıkları öğrenildi.

Muhabir: Faruk Kara / Seyit Ahmet Eksik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: