Suşehri’nde Alt Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, ilçede devam eden alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.Kış mevsimi dolayısıyla...

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, ilçede devam eden alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Kış mevsimi dolayısıyla arazi bölgelerinde devam eden kanalizasyon çalışmalarını inceleyen Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, altyapı çalışmaları hakkında ihaleyi alan firma yetkililerinden bilgi aldı.

Suşehri ilçesinden 94 kilometre kanalizasyon hattı bulunduğuna değinen Başkan Sel, “ Kış şartları dolayısıyla, ilçe merkezinde vatandaşları mağdur etmemek açısından arazi bölgelerinde alt yapı çalışmaları devam ediyor. Bu yıl kış mevsimi bizlerin çalışmalarını fazla zorlamadı. Bu da bizlerin şansından inşallah en kısa sürede ilçe merkezinde bulunan ana caddenin alt yapısına başlayacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Arazide gerçekleştirilen alt yapı çalışmaları kapsamında zarar gören tarla sahiplerinin de tüm zararlarının giderileceğini belirten Başkan Sel, “Kanalizasyon hattı geçen bölgelerde bulunan bazı tarla sahiplerine bir takım zararlar verildiğini gördük. Hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: