Suşehri’nde Camiler Ve Din Görevlileri Haftası, Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor

Sivas'ın Suşehri ilçesinde 1- 7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla müftülük tarafından Merkez...

Sivas'ın Suşehri ilçesinde 1- 7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla müftülük tarafından Merkez Balhatun Cami'sinde mevlid-i şerif programı düzenlendi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlamalarının çeşitli etkinliklerle devam ettiğini söyleyen İlçe Müftüsü Bekir Civriz, "Camilerimizde ve çevresinde çevre düzenleme çalışmaları yapılırken, ilçe merkezi ve köy camisinde görev yapan imam hatiplerimiz tarafından 9 hatim okundu ve vaazlar verildi. Camilerimiz ibadet için insanların birlik ve beraberliğinin yanı sıra insanların kaynaşması ve tanışmasında da önemi çok büyük." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Müftü Civriz, "İlköğretim okulları arasında şiir yarışması, liseler arasında ise kompozisyon yarışması düzenlenecek, dereceye giren öğrencilere de ödülleri İlçe Müftülüğü tarafından verilecek." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz