Suşehri'nde Idareciler, Köy Ve Mahalle Muhtarlarıyla Iftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Suşehri'nde idareciler, köy ve mahalle muhtarlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Suşehri'nde idareciler, köy ve mahalle muhtarlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Suşehri Belediyesi Aspasya Parkı Sosyal Tesisleri'nde verilen iftar yemeğine, Kaymakam Mehmet Demiral, Belediye Başkanı Sedat Sel ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Yemekte konuşan Kaymakam Demiral, "Bolluğun, bereketin, yardımlaşma, dayanışma ve kardeşliğin ön plana çıktığı Ramazan ayı içerisindeyiz. Bu ay, birlik ve beraberlik ayıdır. Dargınlar barışacak, zenginler ihtiyaç sahipleriyle paylaşacak ve onların sofralarına konuk olacak. Ramazan sofralarımız sadece ihtiyaç sahipleri için değil bir ve beraber olmak isteyen herkes içindir" dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Sel ise Onbir Ayın Sultanı Ramazan'da köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelmekten mutlu olduklarını belirterek, iftar yemeğine iştirak eden tüm muhtarlara teşekkür etti.

Sel, muhtarlara Suşehri tanıtım kitabıyla çeşitli dini yayınlardan hediye etti. Sel, bu kitaplardan ilçe merkezindeki tüm vatandaşlara da dağıtılacağını söyledi.

Muhabir: Faruk Kara

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: