Suşehri'nde Meslek Yüksekokulları arası futbol turnuvası başladı

Suşehri ilçesinde Meslek Yüksekokulları (MYO) arasında düzenlenen futbol turnuvası başladı.

Suşehri ilçesinde Meslek Yüksekokulları (MYO) arasında düzenlenen futbol turnuvası başladı.

Suşehri İlçe Stadyumu'nda başlayan turnuvaya, 6 ilçeden MYO takımı katıldı. Suşehri MYO futbol takımının ev sahipliği yaptığı turnuva, açılış karşılaşmasıyla start aldı. Çekişmeli geçen maçta, Şebinkarahisar MYO futbol takımı, ev sahibi Suşehri MYO'yu 2-0 mağlup etti. Turnuvanın açılış maçına ilginin yoğun olduğu gözlendi.

Bahçe ziraat bölümü öğretim görevlisi Erdal Ağlar, turnuvayla ilgili olarak, "Her yıl düzenlenen Meslek Yüksekokulları arası futbol turnuvasına bu yıl Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu olarak ev sahipliği yapıyoruz. Profesyonel anlayışla düşündüğümüz turnuva kapsamında karşılaşmaları yönetecek hakem komitesi ve saha görevlileriyle ilgili tüm hazırlıklar tamamlanarak turnuvanın startını verdik. Amacımız Kelkit Vadisi'nde bulunan Meslek Yüksekokullarının kaynaşması ve sportif faaliyetlerin artırılmasıdır. En büyük isteğimiz ise her yıl organize edilen bu turnuvanın lig usulü düzenlenip daha geniş kitlelere hitap etmesidir" diye konuştu.

Reklam
Reklam

3 gün sürecek turnuvada, Suşehri, Şebinkarahisar, Koyulhisar, Zara, Mesudiye ve Reşadiye MYO futbol takımları mücadele edecek. Turnuva sonunda ilk 3'e giren takımlara kupa, takımların kadrosundaki oyunculara ise madalya verilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz