Suşehri’nde Nevruz Coşkuyla Kutlandı

Suşehri Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü’nde kalan öğrenciler, Nevruz’u coşkuyla kutladı.Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü sosyal tesisleri...

Suşehri Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü’nde kalan öğrenciler, Nevruz’u coşkuyla kutladı.

Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü sosyal tesisleri bahçesinde düzenlenen Nevruz kutlamasında konuşan Yurt-Kur Müdür yardımcısı Aşkın Tezgel, Bir toplumun fertlerini birbirine bağlayan, aralarında bir dayanışma, bir ahenk meydana getiren unsurların o toplumun kültürünü oluşturduğunu söyledi.

Tezgel, “ Bayramları birlikte kutlamak bir sosyal fayda prensibini de beraberinde getirmektedir. Bayramların özünde sevgi, kardeşlik ve yardımlaşma ilkeleri Nevruz’un da temel prensibini oluşturmaktadır. Nevruz Bayramınızı kutlar, Ülkemizin birlik ve beraberliğine vesile olmasını temenni ederim” dedi.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin yoğun yoğun katılımla gerçekleşen kutlamalarda öğrencilere ve davetlilere pilav ve ayran ikram edildiği programda, Nevruz ateşi İlçe Askerlik Şube Başkanı Binbaşı Hüseyin Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Cevat İratcı ve öğrenciler tarafından yakıldı.

Katılımcılar ateş üzerinden atladığı kutlamada, çalan müziklerle birlikte öğrenciler doyasıya eğlendi.Yumurta tokuşturmasıyla birlikte, halat çekme yarışı, sandalye kapma yarışı gibi çeşitli yarışmaların düzenlendiği yarışmada öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: