Suşehri’nde Semerkand Haftası Etkinliği

Suşehri ilçesinde, Gençlik Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes açıldı.Semerkand...

Suşehri ilçesinde, Gençlik Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes açıldı.

Semerkand haftası etkinlikleri kapsamında, Camiorta Mahallesinde açılan kermeste, kadınlar tarafından evlerde hazırlanan yöresel yiyeceklerle birlikte, el işleri bulunuyor.

Açılışta konuşan Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Açılan kermeslerin amacına uygun olarak hizmet vermesinin güzel olduğuna değinerek, “Bu bir gönül işidir. Kermesin açılmasında en fazla emeği olan kadınlardır. Bu konuda tüm kadınlara teşekkür ediyorum. Kermesin açılmasında vesile olan Suşehri Gençlik Eğitim Kültür ve Yardımlaşma dernek başkanı ve üyelerini kutluyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Açılışa; AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mehmet Yahşi ve çok sayıda davetli katıldı. Kermesin 15 gün açık olacağı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: