Suşehri'nde Yaz Kuran Kursları Sona Erdi

Suşehri Müftülüğü'nce ilçe merkezi ve köylerdeki 49 cami ve 7 Kur'an Kursunda açılan Yaz Kur'an Kursları sona erdi.

Suşehri Müftülüğü'nce ilçe merkezi ve köylerdeki 49 cami ve 7 Kur'an Kursunda açılan Yaz Kur'an Kursları sona erdi.

İlçe Müftüsü Bekir Civriz, 18 Haziran'da başlayan kursların 17 Ağustos'ta sona erdiğini, kurslara bin 50 öğrencinin katıldığını bildirdi.

Kursiyerlere katılım belgesi verildiğini dile getiren Civriz, şunları aktardı:

"Kur'an Kursumuza katılan öğrencilere cami imamlarımız tarafından itikad, ibadet, siyer dersleri, Kur'an-ı Kerim, kısa sureler ve anlamları öğretildi. Yaz Kur'an Kursları çocuklarımızın geleceği açısından çok önemlidir. Biz Diyanet ve Müftülük olarak bu eğitime büyük önem veriyoruz. Çocuklar hem dini, hem de Kur'an-ı Kerim'i, peygamberlerimizi ve ibadeti öğreniyorlar. Ayrıca sosyal etkinlik olarak Yaz Kur'an Kurslarına katılan öğrenciler arasında spor müsabakaları, geziler, bilgi yarışmaları gibi faaliyetler düzenlenerek, dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi."

Reklam
Reklam

Muhabir: Faruk Kara

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz