Süt Festivali İçin Halı Saha Turnuvası

30 Mayıs-1 Haziran 2013 tarihleri arasında ilk kez düzenlenecek Ödemiş Süt Ürünleri Festivali kapsamında ilçeler...

30 Mayıs-1 Haziran 2013 tarihleri arasında ilk kez düzenlenecek Ödemiş Süt Ürünleri Festivali kapsamında ilçeler arası personelin dostluğunu, arkadaşlığını, dayanışmayı ve kaynaşmayı arttırmak için “Ödemiş Süt Ürünleri Festivali 1. Süt Kupası Halı Saha Turnuvası” düzenleniyor.

Turnuvaya Ödemiş, Beydağ, Bayındır, Kiraz, Tire, Kemalpaşa, Torbalı, Menderes ve Selçuk Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlükleri personelinden oluşan takımlar katılıyor. Takımlar Ödemiş ve Torbalı olarak iki gruba ayrılırken, maçlar da bu ilçelerde oynanıyor.

Reklam
Reklam

Ödemiş grubunda Ödemiş, Beydağ, Bayındır ve Kiraz çift devreli lig usulü; Torbalı grubunda Torbalı, Kemalpaşa, Tire, Selçuk ve Menderes tek devreli lig usulü ile mücadelerine devam ediyor.

Lig sonunda grubunu birinci sırada tamamlayan takımlar diğer grubu ikinci bitiren takımlarla yarı final maçı oynayacaklar. Bu maçların galipleri şampiyonluk maçına; mağlupları ise 3.’lük maçına çıkacak. Turnuvanın finali Ödemiş’te oynanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: