Süt Kutusundan Uyuşturucu Hap Çıktı

DENİZLİ (İHA) – Denizli’de polisin düzenlediği operasyonda süt kutusuna gizlenmiş 3 binden fazla uyuşturucu ve...

DENİZLİ (İHA) – Denizli’de polisin düzenlediği operasyonda süt kutusuna gizlenmiş 3 binden fazla uyuşturucu ve uyarıcı hap ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, aldıkları istihbarat üzerine gerçekleştirdikleri operasyon başlattı. Emniyet ekiplerinin daha önce uyuşturucu ticareti yapan kişilere yönelik operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alınırken, süt kutusunun içine gizlenmiş 3 ayrı poşette 2 bin 625 adet, uyuşturucu extacy hap ile şüphelilerin evlerinde yapılan aramada da 391 adet daha uyuşturucu ve uyarıcı hap ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Denizli Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, toplam 3 bin 16 uyuşturucu ve uyarıcı hap ele geçirildiği açıklanırken, zanlılarla ilgili "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan işlem yapıldığını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: