Süt Üreticisi Arla Foods Yetkilileri, Edirne'de Incelemelerde Bulunacak

Dünyanın en büyük süt ve süt ürünleri üreticilerinden Arla Foods yetkilileri, yatırım için Edirne'de incelemelerde bulunacak.

Dünyanın en büyük süt ve süt ürünleri üreticilerinden Arla Foods yetkilileri, yatırım için Edirne'de incelemelerde bulunacak.

Arla Foods'un Edirne'deki sorumlu koordinatörü ve Edirne Tüketiciler Derneği Başkanı Mübeccet Güzey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Danimarka, İsveç ve Almanya'da süt üreticilerinin ortak olduğu kooperatif olan Arla Foods'un, Edirne'de süt ve süt mamulleri üretimi yapmayı planladığını söyledi.

Güzey, Arla Foods'un, 13 ülkede üretim tesisi 20 satış ofisi ve 16 bin çalışanıyla dünyanın en büyük süt ve süt ürünleri üretimi yapan firmalardan biri olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Edirne'ye yarın gelecek olan Arla Foods Yatırım Direktörü Peter Hallberg, Doğa Grup Ceo'su Kazım Kahraman ile Master Grup Ceo'su Semih Aliman'ın Edirne Belediyesi'ni ziyaret edeceğini ifade ederek, İpsala ve merkez ilçede bazı köylerde de incelemelerde bulunacağını kaydetti.

Muhabir: Rahmi Cinokur

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: