Suudi Arabistan’da kalp krizi geçiren Gökpınar'ın cenazesi bekleniyor

Hatay’ın İskenderun İlçesinde yaşayan Gökhan Gökpınar’ın Suudi Arabistan’da kalp krizi sonucu öldüğü ve cenazenin gelmesi...

Hatay’ın İskenderun İlçesinde yaşayan Gökhan Gökpınar’ın Suudi Arabistan’da kalp krizi sonucu öldüğü ve cenazenin gelmesi için ailenin bürokratik girişimlerde bulundukları belirtildi.
Geçirdiği kalp krizi sonrası Suudi Arabistan’ın Medine kentinde vefat eden Gökhan Gökpınar’ın cenaze işlemleri uzayınca, İskenderun’a bağlı Akçalı Beldesi’nde yaşayan aileden feryat sesleri yükseliyor. Akpınar ailesi Türk makamları ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin’den yardım bekliyor. Geçirdiği kap krizi sonrası Suudi Arabistan’da vefat eden Gökhan Gökpınar’ın İskenderun’a bağlı Akçalı Beldesi’nde yaşayan eşi, çocukları ve ailesi perişan halde cenazenin getirilmesini bekliyor. Geçtiğimiz pazar gününden bu yana cenazenin Türkiye’ye getirilmesi için uğraş veren ailesi, Gökhan Gökpınar’ın cenazesinin çok ağır ilerleyen bürokratik işlemler nedeniyle getirilemediğini ve Suudi yetkililerden aldıkları bilgile göre cenazenin getirilmesinin 15 günden fazla sürebileceğini söyledi.
Suudi Arabistan makamları ile Türk makamlarından işlemlerin hızlandırılması için yardım beklediklerini belirten Gökpınar’ın amcası Şemsettin Gökpınar, AK Parti Hatay Milletvekili ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin’den destek beklediklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz