Suudi Arabistan'dan Işadamları Muğla'da Mermer Fabrikaları Gezdi

Muğla'nın mermer ihraç ettiği ülkelerin başındaki Suudi Arabistan'dan gelen işadamları, fabrikaları gezdi. İncelemeleri kapsamında Muğla...

Muğla'nın mermer ihraç ettiği ülkelerin başındaki Suudi Arabistan'dan gelen işadamları, fabrikaları gezdi. İncelemeleri kapsamında Muğla Sanayici ve İşadamları Derneği (MUSİD) üyesi mermer firmalarıyla görüşmeler yaptılar.

MUSİD Yönetim Kurulu Başkanı Sami Çoban, görüşmelerin Muğlalı işadamları açısından önemli olduğunu belirterek, amaçlarının üye işletmelerin ticaretlerini arttırmak olduğunu ifade etti. Kendilerinin de dernek olarak yurtdışında iş görüşmeleri yaptığını kaydeden Çoban, "İlimizde ağırladığımız misafirlere işletmelerimizi, üretim kapasitelerimizi ve iş hacimlerimizi yerinde gösterme fırsatını sunuyoruz. Ağırladığımız Suudi Arabistanlı mermer ithalatçısı firmalara, üye işadamlarımızın işyerlerinde ziyaretler yaptırdık. Hem ürün kalitemizi hem de ticari kültürümüzü gösterme fırsatı yakaladık. İnşallah Suudi işadamlarının geri dönüşler yapacağına inanıyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Suudi işadamı Faysal East ise bir günlük ziyaret için geldiklerini söyleyerek, "Muğla mermerinin çıktığı ocakları ve işlenen tesisleri görme imkânı bulduk. Muğlalı işadamlarına, misafirperverlikleri ve sıcakkanlı evsahipliği için teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: