Suudi Arabistanlı Gazeteciler Trabzon Ve Rize'ye Geliyor

Türkiye’nin Cidde Başkonsolosluğu Basın Ataşeliği, Türk Hava Yolları (THY) ve Trabzon ve Rize Valiliği, ...

Türkiye’nin Cidde Başkonsolosluğu Basın Ataşeliği, Türk Hava Yolları (THY) ve Trabzon ve Rize Valiliği, BYEGM Trabzon İl Müdürlüğü işbirliğiyle Suudi Arabistanlı Gazeteciler Trabzon ve Rize'ye gezi ve Arap Basını’na tanıtım için geliyor. Program kapsamında bölgeye gelecek Suudi Arabistan’ın önemli gazetecilerinden ve bürokratlardan oluşan heyet 2 Mayıs’ta Trabzon’da olacak.

Trabzon ve Rize’de 7 Mayıs’a kadar tarihine kadar devam edecek olan program kapsamında Rize ve Trabzon'da ağırlanacak Suudi gazeteci grubu, hem mesleki temaslarda bulunacak, hem de kentin tarihi ve turistik mekânlarını gezecek.

Reklam
Reklam

Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) Trabzon İl Müdürü Sadettin Kaşıkçı, Suudi gazetecilerin bölgede ağırlanmasının Trabzon ve Rize’nin tanıtımına önemli bir katkı sağlayacağını belirtti. Kaşıkçı "Suudi Arabistan'ın önemli gazetelerinden seçilmiş medya mensubu arkadaşlarımızın ilimize gelmesine yönelik bir süre önce başlattığımız teşebbüs başarıyla sonuçlandı. Önümüzdeki günlerde 14 Suudi Basın mensubu mesleki çalışma yapmak, ilimizi tanıtmak, Arap Turizmi’ne destek olmak için ilimizi ziyaret edeceklerdir. Suudi meslektaşlarımız izlenimlerini Arap medyasına taşıyarak gönüllü hemşerilerimiz olacaklardır" dedi. Kaşıkçı, gelecekte farklı Arap ülkelerinden gazetecileri de bölgeye davet etmeyi planladıklarını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: