Suudi Gazetecilerden Bursa’ya Çıkarma

Arap Turizm Destinasyon Merkezi ilan edilen Bursa, Suudi Arabistanlı gazetecileri ağırlamaya hazırlanıyor.Türkiye ile Suudi Arabistan...

Arap Turizm Destinasyon Merkezi ilan edilen Bursa, Suudi Arabistanlı gazetecileri ağırlamaya hazırlanıyor.

Türkiye ile Suudi Arabistan arasındaki ilişkileri güçlendirmek ve Bursa’nın turizm potansiyelinin Suudi Arabistan’da tanıtımına katkı sağlamak amacıyla etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen kapsamlı gezi çerçevesinde 15 Ocak 2013 günü 10 kişilik Suudi Arabistanlı gazeteci grubu Bursa’ya gelecek.

Gazeteciler gezi programı, Bursa Valiliği tarafından Türkiye’nin Cidde Başkonsolosluğu Basın Ataşeliği ve Türk Hava Yolları (THY) işbirliğiyle düzenleniyor.

Reklam
Reklam

İnceleme gezisi ise Türkiye ve Suudi Arabistan'daki gazeteciler arasında bağları kuvvetlendirmek, gelecekte yeni işbirlikleri oluşturmak ve 2 ülke arasındaki haber alma ağlarının doğru yollardan kurulmasına katkıda bulunmayı da hedefliyor.

20 Ocak 2013 Pazar gününe kadar Bursa’da ağırlanacak Suudi gazeteci grubu, hem mesleki temaslar gerçekleştirecek, hem de kentin turistik mekânlarında incelemelerde bulunacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: