Süvari Mahallesi sakinleri üst geçit için eylem yaptı

Ankara'nın Etimesgut ilçesine bağlı Süvari Mahallesi sakinleri çocuklarının okula rahatça gitmesi için üst geçit eylemi...

Ankara'nın Etimesgut ilçesine bağlı Süvari Mahallesi sakinleri çocuklarının okula rahatça gitmesi için üst geçit eylemi yaptı. Ahi Mesut Bulvarı'na üst geçit yapılmasını talep eden mahalle halkını Etimesgut İlçe Emniyet Müdürü sakinleştirdi. Mahalle halkı olaysız bir şekilde dağıldı.

Etimesgut’un Süvari Mahallesi halkı, çocuklarının Ahi Mesut Bulvarı'ndan güvenli bir şekilde geçmesi için üst geçit eylemi yaptı. İMKB Etimesgut Suavi İlköğretim Okulu’nun önünde başlayan eylem olaysız şekilde bitti. Buradan belediyeye yürümek isteyen grubu Etimesgut İlçe Emniyet Müdürü ikna ederek vazgeçirtti.

Reklam
Reklam

Süvavi Mahallesi Muhtarı Cemal Özden ise belediyeye üst geçit için müracaatta bulunduklarını ancak olumsuz cevap aldıklarını söyledi. Öncelikle bulvar üzerine butonlu trafik lambaları konulacağını anlatan mahalle muhtarı Özden, gerekli çalışmalar yapılmazsa bir daha eylem yapabileceklerini kaydetti.

Mahalle halkı üst geçit yapılmasını istedikleri yere belediyenin trafik ışıklandırması yapacağını öğrenince sakinleşti. İlçe Emniyet Müdürü ise trafik lambaları yapılıncaya kadar bulvar üzerinde trafik polisinin bulunacağı sözünü vermesi üzerine grup olaysız şekilde dağıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz