Suyunun Kesilmesine Öfkelenen Şahıs Evine Ateş Verdi

Mersin'de bir kişi borcu nedeniyle suyunun kesilmesine öfkelenerek evini ateşe verdi. Kendisini eve kilitleyen şahıs...

Mersin'de bir kişi borcu nedeniyle suyunun kesilmesine öfkelenerek evini ateşe verdi. Kendisini eve kilitleyen şahıs dumandan etkilenirken yangın polis ekipleri tarafından söndürüldü.
Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) görevlileri merkez Toroslar ilçesi Osmaniye Mahallesi 81003 Sokakta ikamet eden Refik T.'nin uzun süredir su borcunu ödememesi nedeniyle evdeki su sayacını söktü. Bu duruma öfkelenen Refik T., kendisini evin içine kilitledi. Polislerin bütün çabalarına rağmen ikna olmayan şahıs koltuğu ateşe verdi. İtfaiyenin gecikmesi üzerine polisler kapıyı kırarak yangına bahçe hortumuyla müdahale etti. Polisler yanan koltuğu söndürdü. Dumandan etkilendiği için yatak odasında yarı baygın vaziyette bulunan şahıs ambulansta yapılan ilk müdahalesinin ardından Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İtfaiye ekipleri ise evde soğutma çalışmaları yaptı. Refik T.'nin resmi nikahı olmayan eşi Çiğdem K. ise MESKİ ekiplerine tepki gösterip polislerle tartıştı. Refik T.'nın fırında gündelikçi olarak çalıştığı öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: