SYDV, KOGAP kapsamında 39 kız çocuğunu giydirdi

SYDV Başkanlığı, Kızını Okut Geleceğini Aydınlat Projesi (KOGAP) kapsamında ortaöğretime kazandırılan kız öğrencilere kıyafet yardımı...

SYDV Başkanlığı, Kızını Okut Geleceğini Aydınlat Projesi (KOGAP) kapsamında ortaöğretime kazandırılan kız öğrencilere kıyafet yardımı yaptı.

Malatya Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Başkanlığı, Kızını Okut Geleceğini Aydınlat Projesi (KOGAP) kapsamında ortaöğretime kazandırılan kız öğrencilere kıyafet yardımında bulundu. Ortaöğretime devam etmeyen veya devam etmeme riski bulunan kız çocuklarının okula kazandırılmasını amaçlayan KOGAP ortağı olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, proje kapsamında okula kazandırılan öğrencilerden 39'una yardımda bulundu.

Reklam
Reklam

SYDV Müdürü Hidayet Bozkurt, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Özellikle kız çocuklarının okullaştırılması programı kapsamında yürütülen proje, ülkemizin insan kaynaklarını geliştirerek mesleki eğitim ve istihdamı artırmayı hedefliyor. Bu kapsamda kız çocuklarımızın ortaöğretime devamı özel hedefimizdir." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz