Sydv’den Kömür Yardımı

Van Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından dar gelirli ailelere kömür dağıtımı başladı.Merkeze...

Van Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından dar gelirli ailelere kömür dağıtımı başladı.

Merkeze bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde dağıtılan kömür yardımının büyük bir titizlikle yapıldığını belirten mahalle muhtarı Leyla Tanrıtanır, kömürlerin evlere ücretsiz teslim edildiğini söyledi. 74 ailenin kömür yardımından faydalandığını ifade eden Tanrıtanır, “Daha önce yapılan alan taramasında belirlenen yardıma muhtaç 74 aileye SYDV tarafından kömür yardımında bulunuldu. Ailelerimize bu yardımları zamanında ulaştırmak amacıyla bizzat dağıtım merkezine giderek makbuz karşılığında aldığım kömürü ailelere imza karşılığında teslim ettik” dedi.

Reklam
Reklam

Deprem ve bazı nedenlerle evlerinde bulunmayan ya da başka nedenlerden dolayı bu yardımlardan faydalanmayan aileleri de bilgilendirdiklerini dile getiren Tanrıtanır, “Herhangi bir sebeple ulaşamadığımız ve daha sonra bizlere gelip bu yardım talebinde bulunan vatandaşları bilgilendirip SYDV’ye gönderiyoruz. Orada gerekli işlemler yapıldıktan sonra ailelerimiz bu yardımlardan faydalanabilmektedir” ifadelerini kullandı.

Tanrıtanır, kömür yardımında bulundukları ailelere ileriki süreçte gıda ve giyim yardımının yapılacağını da sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: