Tabip Odası’ndan Sağlık Görevlilerinin Gözaltına Alınmasına İlişkin Açıklama

Malatya Tabip Odası Başkanı Doktor Ali Yalçın, 16 sağlık görevlisinin gözaltına alınmasına ilişkin yaptığı açıklamada,...

Malatya Tabip Odası Başkanı Doktor Ali Yalçın, 16 sağlık görevlisinin gözaltına alınmasına ilişkin yaptığı açıklamada, “Yargıya intikal etmiş bu süreç, daha şık bir şekilde yürütülebilecek iken, gözaltı şekilleri bizleri üzmüştür” dedi.

Tabip Odası’nda doktorlarla birlikte basın açıklaması yapan Tabip Odası Başkanı Doktor Ali Yalçın, usulsüz reçete ve rapor düzenleyerek kamuyu zarara uğrattığı iddia edilen çeşitli illerdeki 16 şahsın gözaltına alınmasını değerlendirdi. Yalçın, sağlık çalışanlarının teröristlerin hücre evlerine baskın yapılırcasına şafak operasyonu ile gözaltına alındığını iddia ederek, “Gözaltına alınış şekilleri, mesleki kamuoyunda infiale sebep olmuştur. Yargıya intikal etmiş bu süreç, daha şık bir şekilde yürütülebilecek iken, gözaltılar bu şekilde gerçekleşmiştir. Mağdur konumsundaki meslektaşlarımızın ve yakınlarının yanında olduk” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Adaletin kısa sürede tecelli edeceğine inançlarının tam olduğunu söyleyen Ali Yalçın, konunun yakın takipçisi olacaklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: