Tabiplerden Çelikcan'a ziyaret

Adana Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ali İhsan Ökten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcanı makamında ziyaret etti.

Adana Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ali İhsan Ökten beraberindeki Genel Sekreter Dr. Halit Atik, Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Suntur, ATO Aile Hekimliği Komisyonu Başkanı Dr. Yaşar Ulutaş, Dr. Recep Ersin ile birlikte Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcanı makamında ziyaret etti.

Defin Ruhsatlarının Aile Hekimleri tarafından düzenlenmesinin büyük sıkıntılar yarattığını bu görevin belediyelere ait olduğunu Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’a anlatan hekimler çözümü konusunda destek istedi. Hekimler son aylarda su makbuzlarıyla birlikte Aile Sağlığı Merkezlerine gelen Evsel Katı Atık bedellerinin çok yüksek olduğunu bu durumun da biran önce düzeltilmesi talebinde bulundular.

Reklam
Reklam

Karşılıklı güzel diyalogların yaşandığı ziyarette duyarlılığı ile de dikkat çeken Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, sorunların tamamını bildiğini, bu durumun haksızlık olduğunu belirtti. Aile Sağlığı Merkezlerinin ASKİ’nin kayıtlarında Hastane Statüsünde görüldüğünü belirterek, ASM’lerin hastane statüsünden çıkarılması ve diğer sorunları çözmek için her türlü gayreti göstereceğini söyledi. Daha sonra görüşülen Başkan Yardımcısı Ertuğrul Bozkurt Aile Sağlığı Merkezlerinin isimleri ve Su Abone numaralarının verilmesi halinde ASKİ ile de görüşülerek tahakkuk eden ücretlerin düzeltilerek, yaşanan sıkıntının giderileceğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz