Taekwondo Cumhuriyet Kupası Yapıldı

Düzce Taekwondo İl Temsilciliği 2012 yılı Faaliyet Programı gereği 20 Ekim tarihinde 92 sporcunun...

Düzce Taekwondo İl Temsilciliği 2012 yılı Faaliyet Programı gereği 20 Ekim tarihinde 92 sporcunun katılımı ile Cumhuriyet Kupası düzenledi.

Düzce Taekwondo İl Temsilciliği 92 sporcunun katılımı ile Minik-Yıldız ve Ümitler kategorilerinde Cumhuriyet Kupası düzenledi. Düzce Taekwondo İl Şampiyonasını genel klasmanda 18 Altın, 8 Gümüş, 4 Bronz madalya ile Düzce Polis Gücü Spor Kulübü Birinci olarak tamamlarken, 10 Altın, 7 Gümüş, 13 Bronz madalya ile Düzce Taekwondo Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü İkinci Olarak, 6 Altın, 4 Gümüş madalya ile Akçakoca Halk Eğitim Ejder Spor Kulübü Taekwondo Takımı üçüncü olarak, 3 Altın, 3 Gümüş, 3 Bronz madalya ile Kaynaşlı Halk Eğitim Ejder Spor Taekwondo Takımı dördüncü olarak tamamladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: