Taekwondo Takımından Ankara Üçüncülüğü

Mamak Belediyesi Spor Kulübü Taekwondo Takımı, Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda yapılan Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası’nda 1...

Mamak Belediyesi Spor Kulübü Taekwondo Takımı, Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda yapılan Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası’nda 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya alarak takım halinde Ankara üçüncüsü oldu.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, sporcuların başarılarından gurur duyduklarını belirterek, “İlçemizde sporu ne kadar yaygınlaştırabilirsek o kadar sağlıklı ve başarılı nesiller yetiştirilmesine katkımız olur. Türkiye ve dünyada Mamak’ın adını sporda da duyuruyoruz. Başta antrenörleri olmak üzere tüm sporcularımızı tebrik ederim” diye konuştu.

Reklam
Reklam

16 takımdan 400 sporcunun yarıştığı şampiyonada Mamak Belediyesi Taekwondo Kulübü sporcularından 29 kiloda Şahinur Zararsız ve 51 kiloda Sibel Zararsız birincilik, 47 kiloda Havva Küçükkale ikincilik ve 44 kiloda Seyit Bircan Kablan üçüncülük elde etti.

Mamak Belediyesi Spor Kulübü Taekwondo Takımı Antrenörü Sezai Yalçın, 32 bayan, 40 erkek sporcuyla çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini vurgulayarak, “Sporcularımızın azimli çalışmalarının sonucunda başarılı olduk. Bizleri destekleyen Mesut Akgül’e ve Kulüp Yönetimine desteklerinin karşılığını büyük başarılar olarak geri vereceğiz” dedi.

Takım, 27 Ocak’ta Alanya’da gerçekleşecek Türkiye Şampiyonası’na hazırlanıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz